Bieren Altamentenatura
Bieren Altamentenatura
Bieren Altamentenatura
Brusselse Brouwerij Cantillon
Cantillon ? Dat is de teletijdmachine. U verlaat de moderne beschaving en zegt de lawaaierige wereld vaarwel. " Maar waar zijn we ? ", zal u zich afvragen. Wel, u bent in een familiale brouwerij waar men LAMBIK , GEUZE, FARO en KRIEK brouwt en waar nog niets is veranderd sinds 1900, het jaar waarin Brouwerij Cantillon werd gesticht. De familie Van Roy-Cantillon heet u welkom en nodigt u uit voor een bezoek aan een fantastisch stuk erfgoed : de werktuigen, de machines en het brouwproces zijn hetzelfde gebleven en ook aan de smaak van het bier werd niets veranderd. Roodkoperen kuipen, vaten die soms meer dan 100 jaar oud zijn en muren van flessen vormen het decor van uw bezoek. Misschien hebt u geluk en kan u zien hoe we brouwen of bottelen. Misschien ziet u wel hoe we vaten reinigen of hoe we in de zomer onze fruitbieren maken. In elk geval zal u een authentieke, traditionele Geuze-Lambik kunnen proeven en als u meer wil weten over de Kriek of het Frambozenbier, roep de Meester-Brouwer er dan gerust even bij. Het is een onderwerp waarover hij niet raakt uitgepraat.Birrificio Messina
Birra dello Stretto is ontstaan uit de brouwervaring van 15 Mastri Birrai. Een bier met een authentieke ziel, dat met kracht en vastberadenheid de meervoudige nuances van een territorium weet te vertellen en zijn totale en diepgewortelde verbondenheid te bezegelen. De intense smaak van elke slok, de puurheid van zijn oneindige nuances, geven leven aan een uniek bier, de maximale uitdrukking van de meest ware en oudste traditie van Messina. Een oprecht verhaal, voor wie zijn originele geest in elk glas wil terugvinden.Brusselse Brouwerij Cantillon
Cantillon ? Dat is de teletijdmachine. U verlaat de moderne beschaving en zegt de lawaaierige wereld vaarwel. " Maar waar zijn we ? ", zal u zich afvragen. Wel, u bent in een familiale brouwerij waar men LAMBIK , GEUZE, FARO en KRIEK brouwt en waar nog niets is veranderd sinds 1900, het jaar waarin Brouwerij Cantillon werd gesticht. De familie Van Roy-Cantillon heet u welkom en nodigt u uit voor een bezoek aan een fantastisch stuk erfgoed : de werktuigen, de machines en het brouwproces zijn hetzelfde gebleven en ook aan de smaak van het bier werd niets veranderd. Roodkoperen kuipen, vaten die soms meer dan 100 jaar oud zijn en muren van flessen vormen het decor van uw bezoek. Misschien hebt u geluk en kan u zien hoe we brouwen of bottelen. Misschien ziet u wel hoe we vaten reinigen of hoe we in de zomer onze fruitbieren maken. In elk geval zal u een authentieke, traditionele Geuze-Lambik kunnen proeven en als u meer wil weten over de Kriek of het Frambozenbier, roep de Meester-Brouwer er dan gerust even bij. Het is een onderwerp waarover hij niet raakt uitgepraat.Italiaanse Wijnen Van Wijnkelders
Copyright © ALTANATURA 2024
Gemaakt door ALTANATURA -
WebTool