Ambachtelijke panettone

Ambachtelijke panettone

 

Ambachtelijke panettone

Panettone is een brioche met rozijnen, gekonfijt fruit en citrusschil. Het is de traditionele cake van de Italianen van Lombardije en Piemonte of Sicilië. Het proeven ervan maakt deel uit van de kersttradities.

 
Panettones bij I Mori

Panettones bij I Mori

De link tussen de rijkdom en verscheidenheid aan grondstoffen die Sicilië biedt en de sterke culinaire en culturele traditie komt tot uiting in de recepten, allemaal "Made inSicilië", ontworpen door Master Pastry Chef Roberto Fiorino. De ambachtelijke duif van "I MORI" maakt gebruik van een natuurlijk rijsproces. En juist in deze fase drukt het product alle verbondenheid met de traditie uit; een eenvoudig deeg gemaakt van water, boter, meel en gist.

Italiaanse Wijnen Van Wijnkelders

abruzzo De Abruzzi
campania De Campania
etna L'Etna
friuli-venezia-giulia De Friuli Venezia Giulia
lombardia De Lombardije
piemonte De Piemonte
puglia De puglia
sardegna Sardinië
sicilia Sicilië
toscana De Toscane
veneto Veneto
 

Schaarbeeklei 350
1800 Vilvorde

  • Tel. : +32 2 257 43 86
  • Tel. : +32 475 39 81 13
  • Fax : +32 2 252 03 09
  • Maandag t.e.m vrijdag08h00 - 18h30
  • Zaterdag09h00 - 18h00
  • Zondag12h30 - 17h00
 

Hallesesteenweg 174
1640 Sint-Genesius-Rode

  • Tel. : +32 2 380 82 87
  • Fax : +32 2 380 82 77
  • Maandag09h00 - 18h00
  • Dinsdag t.e.m vrijdag08h30 - 18h00
  • Zaterdag09h00 - 18h00
  • ZondagGesloten